Signnieuws

Woensdag 31 januari 2024 vindt de Nederlandse editie van de World Wrap Masters plaats. Fespa Nederland organiseert dit event op de vakbeurs Auto Prof in Gorinchem. Aanmelden kan tot 15 november.

In 2023 vond de World Wrap Masters Nederland plaats tijdens de Sign & Print Expo in Gorinchem (foto: Joni Israeli).

Anders dan voorgaande jaren vindt de Nederlandse editie van de World Wrap Masters niet plaats op een signbeurs, maar op een autobeurs. De Auto Prof vindt plaats van 30 januari tot en met 1 februari in Gorinchem. Volgens Fespa past het event daar perfect. “Want alles staat op dit evenement in het teken van het onderhoud van auto’s. De vakbeurs is dan ook primair bedoeld voor garagehouders. En laten dit nu vaak de opdrachtgevers van carwrapbedrijven zijn.” Fespa Nederland wil met dit event het belang van vakmanschap laten zien als het gaat om foliemontage op voertuigen, interieurs en objecten.

Aanmelden tot 15 november

Wouter Knol was de Nederlandse winnaar in 2023 en eindigde uiteindelijk als tweede bij de wereldwijde finale in München.

Carwrappers, folie-installateurs en signmakers kunnen zich tot 15 november aanmelden als kandidaat. Uit de aanmeldingen wordt door een vakjury een selectie gemaakt van vakmensen die mogen deelnemen aan de wedstrijd. De uiteindelijke winnaar wordt Nederlands afgevaardigde voor de World Wrap Masters Finals, die op 21 en 22 maart plaatsvinden tijden Fespa Global Print Expo in RAI Amsterdam.

Aanmelden kan door te mailen naar events@fespa.nl

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.