Signnieuws

Registratie voor EcoPrint Virtual Summit is open. Aanvankelijk stond een live bijeenkomst voor ogen, maar organisator FM Future heeft nu een tweedaags online event rond duurzaamheid in de printindustrie geprogrammeerd op 11 en 12 oktober 2023. Ook later terug te kijken.

Duurzaamheid

De printindustrie heeft de mond vol van ‘duurzaamheid’. Uit gesprekken met professionals uit diverse sectoren en van verschillende nationaliteiten is bij Frazer Chesterman en Marcus Timson, de organisatoren van de EcoPrint Virtual Summit, een duidelijk beeld naar voren gekomen: “Duurzaamheid is niet alleen een trend; het is een noodzaak.”

In de overtuiging dat de mondiale printindustrie meer kan doen dan nu het geval is, hebben zij een online platform gecreëerd dat positieve veranderingen, inzichten en innovatieve ideeën presenteert. De virtuele reis van EcoPrint biedt gratis toegang tot alle inhoud, met een wereldwijd bereik.

Virtual Summit

Gedurende de EcoPrint Virtual Summit op 11 en 12 oktober wordt een breed programma geboden, variërend van deskundige inzichten tot baanbrekende innovaties die worden gepresenteerd door wereldwijde experts, innovators en enthousiastelingen. Klik hier voor de volledige lijst met sprekers.

Later terugkijken

EcoPrint Virutal Summit omvat meer dan 20 uur aan boeiende discussies, opgenomen via Zoom en live in de Century Club in Londen. Wie zich registreert kan op 11 en 12 oktober 2023 de uitzendingen volgen, maar heeft tevens toegang tot alle inhoud tot Kerstmis 2023 zodat men alles of onderdelen z’n gemak (opnieuw) bekijken op de speciale evenementenwebsite.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.