Signnieuws

Fespa WrapFest keert in oktober 2024 terug naar het Silverstone Race Circuit (VK), na een succesvolle eerste editie in het voorjaar van 2023.

Fespa WrapFest keert in 2024 terug naar het Silverstone circuit in het Verenigd Koninkrijk.

WrapFest is een tweedaags evenement dat exclusief is gewijd aan het wrappen van voertuigen, het monteren van folie-applicaties en cardetailing. Het vindt plaats op 3 en 4 oktober 2024. Fespa brengt hiermee opnieuw de Europese carwrapindustrie bij elkaar, inclusief professionals van vinylleveranciers, kleine carwrapbedrijven, installateurs van Paint Protection Film (PPF) en gereedschapsmakers.

Beursvloer

Het evenement belooft een drukke beursvloer, vol met de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van bedrukt en colourchange vinyl, PPF, raamfolies, architectonisch vinyl, print-, snij- en bijbehorende machines, software en tools.

Bekijk het dossier over Fespa Wrapfest 2023 voor een uitgebreide terugblik op de vorige editie.

De voertuigmodificatie-industrie heeft de afgelopen vijf jaar volgens Fespa een aanzienlijke groei doorgemaakt en zal naar verwachting tussen 2023 en 2028 verder toenemen. Consumenten willen steeds vaker gepersonaliseerde voertuigen met een esthetische aantrekkingskracht, terwijl bedrijven investeren in uitbreiding van hun wagenpark. En volgens Fespa neemt Groot-Brittannië het voortouw op het gebied van innovatie in Europa.

WrapFest 2023 voltrok zich in festivalsfeer met buiten op het plein showcases van gewrapte auto’s, foodtrucks en een deejay.

Terugkerend

Populaire showkenmerken van vorig jaar zullen terugkeren naar WrapFest 2024. Evenementsponsors verzorgen demonstraties in de pitgarages op Silverstone. Ook het sprekersprogramma WrapTalks staat op het programma om bezoekers nieuwe inzichten en praktijkverhalen mee te geven. Daarnaast zal WrapFest wederom gastheer zijn van de World Wrap Masters United Kingdom & Ireland competitie.

Uit feedback van het evenement in 2023 bleek dat bijna 80 procent van de bezoekers interesse toonde om in 2024 terug te keren naar het event in Silverstone.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.