Op 26 en 27 april 2023 vindt de eerste editie van Fespa WrapFest plaats. Een evenement dat exclusief is gewijd aan het wrappen van voertuigen, het monteren van folie-applicaties en cardetailing. Locatie is het iconische Silverstone racecircuit in Northamptonshire in het Verenigd Koninkrijk.

Het evenement omvat een tentoonstelling, een educatieve conferentie, praktische trainingssessies en veel workshops. Ook vindt daar de regionale UK & Ireland World Wrap Masters-competitie plaats. De winnaar neemt vervolgens deel aan de populaire World Wrap Masters-finale op Fespa Global Print Expo 2023 in München, Duitsland (23 – 26 mei 2023).

Festivalsfeer

Volgens de organisatoren zal het WrapFest de kleur en energie van de wrapgemeenschap weerspiegelen en in een festivalsfeer worden opgezet, compleet met internationale foodtrucks en live-entertainment in de paddock van de renbaan.

Adres en informatie:
Fespa WrapFest
26 en 27 april 2023
Silverstone Circuit, Towcester,
Northamptonshire NN12 8TN

Aanmelden

Er zijn toegangskaarten voor 1 of 2 dagen beschikbaar. Tot vrijdag 3 maart geldt een earlybird-prijssysteem. Hiermee kan men ten minste £ 10 besparen op de normale prijs van een ticket, met nog eens £ 10 korting door onderstaande promotiecode te gebruiken.

Gebruik promotiecode WPFM301 om een extra korting te ontvangen bij het boeken.

Klik hier voor meer informatie over WrapFest.