In dit dossier vindt u informatie over de Fespa Global Print Expo 2023 afkomstig van zowel de beursorganisatie als exposanten. Deze vakbeurs vindt plaats van 23 tot en met 26 mei 2023 in Messe München.

Fespa Global Print Expo 2023 is Europa’s grootste evenement op het gebied van zeefdruk, grootformaat printen, textiel printen en signage oplossingen. Bezoekers uit het gehele spectrum van de printindustrie – signmakers, grafische producenten, textielontwerpers en -decorateurs, interieurdesigners, merkeigenaren, producenten van golfkartonnen verpakkingen en displays, carwrappers, retailers et cetera – komen naar dit event waar zij de laatste producten en innovaties te zien krijgen van internationale fabrikanten en leveranciers.

Gelijktijdig wordt in Messe München de European Sign Expo gehouden, een beurs waar het draait om niet-geprinte signage, zoals lichtreclames en presentatiesystemen.

Openingstijden
Dinsdag 23 mei: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 24 mei: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 25 mei: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 26 mei: 10.00 – 15.00 uur

Informatie en locatie
Fespa München 2023
Messe München
Am Messesee 2
81829 München (D)

Online aanmelden
Klik hier om je te registreren voor een bezoek aan de beurs.
Toegang tot FESPA Global Print Expo en European Sign Expo kost 80 euro en geeft vier dagen lang toegang tot beide evenementen, evenals tot de beursvloer van Personalisatie Experience.

Sign+ Magazine/Sign.NL is mediapartner. Tot 23 april krijg je met de code FESM317 een korting van 30 euro op de toegangsprijs.

Stuur uw noviteiten
Informatie van standhouders over de noviteiten die zij op deze beurs presenteren, zijn van harte welkom bij de redactie van Sign+ Magazine/Sign.NL. Stuur uw beursnieuws met beeldmateriaal, naar redactiesign@eisma.nl. Wij komen met een voorbeschouwing in Sign+ Magazine nummer 3, dat eind april 2023 verschijnt, zodat u zich goed kunt oriënteren in München.

  • Robotisering niet te stuiten

    De Fespa Global Print Expo ondervond duidelijk concurrentie van de textiel(print)beurs ITMA in Milaan. Er bleven genoeg interessante topics over. Zoals robotisering rond de printer. Lees verder →

  • Nieuwe perspectieven in München

    Van 23 tot en met 26 mei 2023 staat in München de Fespa Global Print Expo op het programma, in combinatie met de European Sign Expo en het nieuwe event Personalisation Experience. Het thema is ‘New Perspectives’. Lees verder →