Signnieuws

Fespa Global Print Expo trok volgens de organisatie een optimistisch publiek gericht op zakelijke groei. Het evenement in München trok in vier dagen tijd bijna 15.000 bezoekers uit 134 landen.

Fespa München trok in vier dagen tijd bijna 15.000 bezoekers.

Volgens de organisatie waren exposanten positief over de levendige, drukke hallen, de beslissingsbevoegdheid van het publiek en de investeringsbereidheid van de afgevaardigden. De drie naast elkaar gelegen evenementen (Fespa Global Print Expo, European Sign Expo en de Personalisation Experience) trokken 14.776 unieke bezoekers uit 134 landen. Een kwart daarvan kwam uit Duitsland en 83 procent uit Europa. Bezoekers uit Azië waren dit jaar goed voor 10 procent van het totale publiek, vergeleken met slechts 4 procent vorig jaar.

Lees een uitgebreide nabeschouwing van de beurs in München in Sign+ Magazine nummer 4-2023. Dit magazine is ook online te lezen door abonnees.

Meerdere dagen en investeringsbereid

Meer dan de helft van de bezoekers (54 procent) was meerdere dagen aanwezig op de beursvloer. Dit bracht het totale aantal bezoeken tijdens de vierdaagse show op 22.757, een stijging van 42,5 procent in vergelijking met de evenementen in Berlijn in 2022. Investeren in nieuwe technologie was een prioriteit voor de meerderheid, waarbij 50 procent een investering plant binnen 12 maanden.

Volgens de organisatie trok de beurs een positief en investeringsbereid publiek.

Personalisation Experience

De lancering van Personalisation Experience trok volgens de organisatie veel belangstelling van bezoekers, wat de reikwijdte van de commerciële kansen benadrukte voor bedrijven die personalisatie, individualisering of maatwerk kunnen bieden, ongeacht de toepassing. Tijdens de conferentie deelden 25 sprekers hun kennis met het publiek. De driedaagse conferentie werd volgens de organisatie bezocht door bijna 140 deelnemers.

De nieuwe Personalisation Experience keert in 2024 terug in Amsterdam.

Innoveren en investeren

Michael Ryan, hoofd van Fespa Global Print Expo blikt terug met de volgende opmerking: “De evenementen van dit jaar in München hebben echt bewezen hoe positief de internationale gespecialiseerde sign- en printgemeenschap is hersteld. Zakelijke leiders van over de hele wereld kwamen met een verlangen om te begrijpen wat er in de markt verandert en de vastberadenheid om te innoveren en te investeren om hun aanbod uit te breiden.”

2024 in Amsterdam
De volgende Fespa Global Print Expo vindt plaats van 19 tot en met 22 maart 2024 in RAI Amsterdam, naast de Personalisation Experience, European Sign Expo en Sportswear Pro.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.