Signnieuws

Druk, druk, druk. ‘We willen wel inzenden, maar komen in tijdnood.’ Herkenbaar? Om dit argument te tackelen een eenmalige verlenging van de inschrijving voor de Sign+ Awards. Nieuwe sluitingsdatum is woensdag 22 juni 2022!

Elk jaar is het weer spannend, maar gelukkig kunnen we melden dat de afgelopen weken veel signbedrijven een bijzonder project hebben ingezonden voor de Sign+ Awards.

Herkansing

Omdat verschillende bedrijven hebben laten weten dat ze vanwege de drukte – en op zich is dat goed nieuws – de huidige deadline net niet gaan redden, heeft de organisatie van de Sign+ Award besloten de inschrijvingstermijn eenmalig met een week te verlengen tot en met woensdag 22 juni 2022. Die deadline is echter keihard! Een herkansing dus voor iedereen die het wel van plan was, maar het nog niet heeft gedaan!

Klik hier voor alle informatie.

Categorieën

Stuur jouw mooiste project(en) in voor de volgende categorieën:

  • Indoor Signage
  • Outdoor Signage
  • Interior & Architectural Signage
  • Voertuigreclame & Carwrapping
  • Tentoonstellings- & Evenementenbouw

Met name in de categorie ‘Tentoonstellings- & Evenementenbouw’  en ‘Voertuigreclame/fleetmarking & Carwrapping’ hebben we nog relatief weinig projecten binnen (bedenk dat projecten gerealiseerd na 1 juli 2020 kunnen meedoen!), maar ook de categorie ‘Outdoor Signage’ blijft achter bij eerdere edities.

Doe je voordeel met deze informatie. Je kunt per categorie één project insturen; dus dat betekent theoretisch vijf kansen!

Klik hier om direct je project in te sturen.

Alvast dank voor jouw inzending!

Organisatie Sign+ Award 2022

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.