Signnieuws

Na overleg met de industrie en de impact van de aanhoudende pandemie, kondigt Integrated Systems Events aan dat ISE, gepland voor 2-5 februari in Barcelona, is uitgesteld naar 1-4 juni 2021 en wordt gecombineerd met een virtueel aanbod.

Fira Barcelona, waar ISE nu van 1 tot en met 4 juni 2021 plaatsvindt.

Bovendien lanceert ISE RISE Digital, een programma met inhoudelijke en netwerkevenementen die het hele jaar door zullen plaatsvinden en de liveshow ondersteunen.

Onzekerheid

“De gezondheid en veiligheid van ons team, exposerende bedrijven, branchepartners en bezoekers is onze eerste prioriteit”, aldus Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events. “Gezien de begrijpelijke bezorgdheid van al onze belanghebbenden met betrekking tot het coronavirus, en de onzekerheid over reisbeperkingen en landvergrendelingen, hebben we geconcludeerd dat het niet verstandig is om ons oorspronkelijke schema van een persoonlijke beurs in februari 2021 te handhaven.”

De organisatie wil een fysiek evenement combineren met een digitaal aanbod.

Evenwicht herstellen

“Uit de vele gesprekken blijkt duidelijk dat de branche niet kan wachten om weer bij elkaar te komen om persoonlijk zaken te doen. We zijn vastbesloten om in 2021 een boeiende en veilige, persoonlijke ISE te leveren. Het evenement verplaatsen naar juni geeft de industrie tijd om zich aan te passen en het evenwicht te herstellen. We kijken ernaar uit om de wereldwijde AV-gemeenschap te hosten op onze nieuwe locatie in Barcelona. “

De beurs staat nu gepland voor 1 t/m 4 juni 2021 in Barcelona.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.