Signnieuws

ISE houdt op 24 november een reeks gratis digitale evenementen, allemaal gecentreerd rond een ander technologiegebied. Iedereen kan zich gratis inschrijven voor de zogenaamde Rise Spotlight.

De eerste Rise Spotlight zal gebaseerd zijn op unified communications oftewel gemeenschappelijke communicatie. Het thema is Workspace Evolution. Omdat werken op afstand is versneld door de coronacrisis, biedt dit twee uur durende evenement waardevolle inzichten in de toekomstige ontwikkeling van werk en werkplekken.

The Next Web

Rise Spotlight wordt geproduceerd in samenwerking met The Next Web en zal bestaan ​​uit wereldwijde vakexperts, technologieondernemers en startups bestaan.

Line-up

Met een line-up van sprekers waaronder Marit Janssen (transformation consultant van ABN Amro), John Egan (CEO van L’Atelier), Jon Sidwick, (president van de Collabtech Group) en de moderator Már Másson Maack, (editor van Growth Quarters). Het is volgens de organisator ‘een niet te missen kans om te leren van toonaangevende experts op het gebied van bedrijfstransformatie en kansen, AV-technologieën en trends.’

Registreer

De Workspace Evolution Spotlight, die twee uur duurt, begint op dinsdag 24 november om 14:00 uur (CET). Registreer u nu gratis om uw plaats te reserveren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.