Signnieuws

Sharp heeft Birgit Jackson benoemd in de nieuw gecreëerde functie van commercieel directeur voor de Visual Solutions divisie. Zij zal het productassortiment en de portfoliostrategie voor de Europese salesregio’s bepalen en de marketing- en communicatiestrategie aansturen.

Jackson komt in dienst bij Sharp nadat zij bijna negen jaar bij NEC werkte, waar ze uiteindelijk hoofd van het productmanagementteam was. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in productmanagement op zowel EMEA- als wereldwijd niveau. Jacksons eerste projecten bij Sharp zijn de nieuwe campagnes voor Big Pad, de lijn van toonaangevende, interactieve displays.

Digital signage

Jackson komt bij Visual Solutions in een tijd dat de divisie sterk groeit. Sharp heeft veel geïnvesteerd in het productassortiment en introduceerde tijdens ISE 2017 haar meest uitgebreide productportfolio ooit. Dat omvat onder meer oplossingen voor digital signage, unieke videowalls voor het luxe retailsegment en een complete lijn met interactieve displays, van instapmodel tot en met het meest geavanceerde model.

Sharp Visual Solutions profiteert van de investeringen van Foxconn in Sharp Corporation, waardoor het bedrijf in 2016 voor het eerst in drie jaar weer een winst noteerde.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *