Signnieuws

Kornit Digital is te zien op de 2020 Innovate Textile & Apparel Virtual Trade Show (15-30 oktober): een online expositie voor systemen voor duurzame productie van on demand textiel en kleding.

De Kornit Presto S.

Op het gratis te bezoeken online evenement, zal Kornit Digital zijn nieuwste mogelijkheden voor digitale direct-to-garment en roll-to-roll-productie tentoonstellen. Geïnteresseerden kunnen het volgende verwachten, stelt de Israëlisch-Amerikaanse textielspecialist:

• Een portfolio van toonaangevende DTG-systemen.
• Kornit Presto, de perfecte basis van elk productieconcept in microfabrieken.
• De nieuwe ontharderoplossing van Kornit, die fotorealistische details in combinatie met een handgevoel mogelijk maakt en voldoet aan de strengste eisen van high fashion en interieurdecoratie.
• Het assortiment beschikbare pallets van Kornit die klanten alle toepassingen bieden die ze nodig hebben, inclusief baby- en kinderkleding, hoodies met rits, handtassen en de eerste DTG-oplossing in de branche voor op maat gemaakte neklabels.
• Kornit’s overname van Custom Gateway, die end-to-end productie-efficiëntie belooft voor het bouwen of verbeteren van online winkels.

Ook zal Kornit live een seminarpresentatie leiden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.