Signnieuws

Kornit Digital gaat samenwerken met het online visuele communicatie- en ontwerpplatform Canva. De samenwerking verbindt de creatieve gemeenschap van Canva met wereldwijde on-demand productie.

Als onderdeel van het partnerschap wordt het besturingssysteem KornitX, voor on-demand duurzame mode, een van Canva’s eerste gecertificeerde integratiepartners. Printbedrijven kunnen hiermee eenvoudig de Canva-ontwerptool koppelen aan hun e-commercewebsites, waardoor het gemakkelijker wordt om binnen enkele minuten gepersonaliseerde producten te maken, van ontwerp tot bestelling tot productuitvoering.

Synergie

Het online visuele communicatieplatform van Canva bedient momenteel meer dan 55 miljoen particuliere en zakelijke gebruikers wereldwijd. “Door de technologie van Kornit toegankelijk te maken voor onze klanten, zorgen we ervoor dat onze gebruikers hun kleurrijke stempel drukken op de textielwereld”, zegt Aaron Day, Global Partnership Lead bij Canva.

Omer Kulka, Kornit Digital CMO, vult aan: “Mensen willen creëren, ze willen hun creaties snel en ze willen onbeperkte mogelijkheden, en dat is waar deze synergie tussen KornitX en Canva grenzeloze mogelijkheden zal creëren.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.