Signnieuws

Iwaarden uit Barneveld bestaat 35 jaar. Het bedrijf beweegt zich vaak op het snijvlak van kunst en signing, Om die reden is een kunstroute door Amsterdam uitgezet, inclusief een aantal projecten die door Iwaarden zijn uitgevoerd.

De kunstroute die Iwaarden vanwege haar jubileum heeft uitgezet in Amsterdam.

Naast ambachtelijke technieken als vergulden en schilderen heeft Iwaarden, dat ook een projectbureau in Amsterdam heeft, grootformaat printers in huis waarmee op (bijna) alle denkbare ondergronden is te printen. “Al 35 jaar weten wij deze gouden combinatie op een creatieve manier toe te passen”, aldus het bedrijf dat actief is in de disciplines interior, signing en artwork.

Kunstroute

Vanwege het jubileum is een 5 kilometer lange kunstroute uitgezet, bestaande uit 8 kunstwerken en bevat maar liefst 22 ‘favorites & tips’ van Iwaarden: de leukste restaurants, gezelligste barretjes, plezier voor kids en meer. De eet- en drinklocaties zijn Iwaardens aanbevelingen en zijn niet officieel aangesloten bij de route. Je kunt de route starten op ieder moment.

Hoe werkt het

Download de route via deze link op je telefoon en je kunt meteen van start. Klik op de gemarkeerde adressen en locaties in het document en je wordt direct doorgestuurd naar Google Maps. Loop, eet, drink en geniet op jouw tempo, adviseert Iwaarden.

PS: de route is speciaal ontworpen voor mobiel gebruik. Lees jij dit bericht niet op je telefoon, maar op de computer? Stuur dan deze link naar jouw mobiele telefoon en start met downloaden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.