Signnieuws

Lichtreclame op hoogte

Haan Reclamewerk plaatste onlangs in opdracht van zuivelgigant FrieslandCampina herkenbare lichtreclame op grote hoogte. Een klus die vroeg om een stormvaste en duurzame oplossing.

De lichtreclame op het dak bij FrieslandCampina is weer goed zichtbaar (bron: Haan Reclamewerk)

Begin 2022 kreeg Haan Reclamewerk via dochterbedrijf Friesland Lichtreclame een aanvraag voor het herstellen van stormschade aan het beeldmerk van FrieslandCampina in Leeuwarden. Een monteur beoordeelde de situatie op locatie en adviseerde de complete lichtreclame, die al op leeftijd was, te vernieuwen. ‘Met gebruik van de nieuwste technieken zal het energieverbruik dalen en de verbeterde installatie kan weer jaren mee. Belangrijk op zo’n hoog gelegen plek in weer en wind’, aldus de Friese signspecialist uit Stiens op haar website.

Uitvoering

De bestaande lichtreclame is in december verwijderd en het stalen frame werd gereviseerd en kon worden hergebruikt. De nieuwe lichtreclame is in januari geplaatst. Het logo bestaat uit een aluminium bak met daarop een plexiglazen plaat met fullcolour bedrukking. De acrylaat letters worden aan de voorzijde en aan de zijkanten verlicht. Dit sluit mooi aan op de overige lichtreclames van FrieslandCampina.

Hieronder een filmpje van de productie en montage.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.