Signnieuws

PPG heeft Limitless benoemd tot haar ‘Kleur van het jaar 2024’. Een moderne, honingbeige kleur die, volgens PPG, oneindige mogelijkheden biedt voor design en stijlbepaling. Zowel thuis, in de architectuur als voor industriële toepassingen.

Limitless (PPG1091-3) is ingetogen, gesofisticeerd en rustgevend, aldus PPG in een toelichting op haar keuze van de kleur van het jaar 2024. ‘De warme honingbeige kleur weerspiegelt een verschuiving in de voorkeur van consumenten, die meer uitgaat naar warmere, minder verzadigde kleuren voor alles; van voertuigen tot architectuurelementen.’ Dus wie weet zien we binnenkort ook de eerste keukens en auto’s die zijn gewrapt in Limitless.

Deze eigentijdse honingbeige tint van PPG is ‘Kleur van het jaar 2024’. (Foto: Business Wire)

Kleurenpallet

Samen met deze typerende kleur hebben de internationale kleurenexperts van PPG een kleurenpalet van meer dan veertig complementaire kleurschakeringen samengesteld, georganiseerd in drie verschillende kleurengroepen of ‘volumes’. Het eerste heeft zachte aardkleuren, het tweede aards groen, bloemenkleuren en levendig blauw, en het derde is een mooie mix van speelse en dramatische kleuren.

In onderstaande video wordt de ‘Kleur van het jaar 2024’ door PPG gepresenteerd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.