Signnieuws

Agfa heeft Mike Horsten aangesteld als Global Business Manager voor de InterioJet-familie. Deze inkjetprinters op waterbasis zijn geoptimaliseerd voor de vloeren- en meubelindustrie.

Mike Horsten wordt bij Agfa verantwoordelijk voor de InterioJet-familie.

Agfa wil de groei in dit segment verder uitbouwen met Horsten, die meer dan 30 jaar ervaring (onder andere bij ColorGate, Mimaki en HP) heeft het gebied van marketingstrategie en verkoopontwikkeling van inkjetoplossingen. In zijn nieuwe functie van Global Business Manager InterioJet zal Horsten marktonderzoek doen, marketing- en verkoopstrategieën definiëren en Agfa’s productroadmap helpen verbeteren. Daarnaast zal hij alle wereldwijde verkoopactiviteiten voor InterioJet coördineren en opvolgen, en key accounts in de industrie beheren. Hij werkt vanuit het hoofdkantoor van het bedrijf in Mortsel, België.

Brede achtergrond

De industriële achtergrond van Horsten omvat het werken met meerdere internationale bedrijven in de grafische industrie. Bij HP was hij verantwoordelijk voor de grootformaat grafische productieactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en teamleider voor de textielontwikkelingen in EMEA. Voordat hij bij HP kwam werken, leidde hij de EMEA-marketingactiviteiten bij Mimaki Europe. Voorafgaand aan deze functies was Horsten medeoprichter van ColorGate, een softwareleverancier voor de grootformaat- en industriële printsectoren die later door Ricoh werd overgenomen. Horsten had ook vijftien jaar lang zijn eigen grootformaat printbedrijf.

Interieurdecoratie

Horsten geeft aan erg veel zin te hebben in zijn nieuwe job: “De InterioJet-activiteiten vormen een nieuw hoofdstuk in de industriële inkjetmarkt en creëren unieke zakelijke kansen voor klanten over de hele wereld.” De InterioJet is een multi-pass inkjetsysteem op waterbasis voor het printen op decorpapier dat wordt gebruikt voor interieurdecoratie, zoals laminaatvloeren en meubels.

De InterioJet is een multi-pass inkjetsysteem op waterbasis voor het printen op decorpapier dat wordt gebruikt voor interieurdecoratie, zoals laminaatvloeren en meubels.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.