Signnieuws

Mimaki Europe zal zijn portfolio tentoonstellen op de virtual drupa (20-23 april 2021). De nieuwe ‘100-reeks’ zal centraal staan op de interactieve virtuele stand, naast de nieuwste aanvullingen op het productportfolio die op het evenement worden onthuld.

De TS100-1600 dye-sublimatie-textielprinter is ontworpen voor toepassingen in mode, soft signage, huis en interieur, sportkleding en gepersonaliseerde zaken.

Drie modellen

De 100-reeks van Mimaki telt drie modellen en elk model is uitgerust met bekende functies van Mimaki, zoals NCU (Nozzle Check Unit), NRS (Nozzle Recovery System) en DAS (Dot Adjustment System).

•           Mimaki JV100-160 is een rol-op-rol eco-solventprinter voor een ‘instapprijs’. De printer gebruikt sneldrogende eco-solventinkt ‘AS5’, die beschikbaar is in een dubbele CMYK 4-kleursmodus als een 8-kleursmodus (CMYK Lc Lm of Lk). De inkt vermindert korreligheid, maakt verfijnde details mogelijk, is krasvast en geschikt voor in- en outdoor toepassingen.

•           Mimaki UJV100-160 is een rol-op rol uv-printer met een hoge productiviteit, veelzijdigheid en printsnelheid. De printer maakt gebruik van de uv-inkt ‘LUS-190’, die droogt bij blootstelling aan uv-licht. De inkt kan naast pvc ook printen op ongecoate substraten als petfolie en papier.

•           Mimaki TS100-1600 is een dye-sublimatie textielprinter, geschikt voor bedrijven die willen starten met digitale sublimatiedruk en hun productiecapaciteit willen vergroten. De printbreedte is 1600 mm en hij print met een snelheid van 70 m2/u in de snelste modus. De printer is geschikt voor toepassingen in mode, soft signage, huis en interieur, sportkleding en gepersonaliseerde zaken.

Nieuwe printplatforms

Mimaki presenteert op virtual drupa ook twee nieuwe printplatforms, met geavanceerde functionaliteiten om speciale formaten en op speciale substraten af te drukken. Ze zijn ontworpen voor nieuwe mogelijkheden voor toepassingen in de grootformaat- en modesectoren. De experts van Mimaki geven een inzicht in Mimaki’s 3D-printtechnologie in kleur en de relevante mogelijkheden voor toepassingen.

Webinar

Op 13 april om 11.00 uur organiseert Mimaki een webinar over de Mimaki TS100-1600 dye-sublimatie textielprinter. Aanmelden kan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis