Signnieuws

Op 13 april is de tweede editie van de Fespa Nederland Virtual Fair. Het volledige programma is bekend, met ‘duurzaamheid’ als centraal thema. Vijf exposanten en twee sprekers praten de online deelnemers in twee uur bij over de nieuwste ontwikkelingen.

Vijf exposanten

Aan deze editie van de virtuele vakbeurs van Fespa Nederland wordt meegewerkt door vijf exposanten, die simultaan te volgen presentaties live vanuit hun eigen omgeving. Dit zijn:

  • Color Concepts – Color Concepts presenteert samen met The Wrap Institute het Green = Green-concept, waarmee zij zich richten op de verschillende facetten van duurzaamheid in de wrap en restyling industrie.
  • HP – HP komt met een demo van de Latex 700 en 800 printerserie, live vanuit het HP Graphics Experience Center in Barcelona.
  • MAN Print & Sign – Man Print & Sign gaat in op de duurzame en efficiënte verwerking met de TrueVis VF2-640 van Roland, PrimeCenter van Caldera en de iECHO snijplotter.
  • MultiPress – Multipress laat zien hoe je grip krijgt op je processen en structureel je efficiëntie en marges verbetert, onder andere met behulp van de nieuw MAS audit software.
  • Zünd Benelux – Zünd Benelux laat de kwaliteit van het Zünd snij- en freesgereedschap zien en geeft tips & tricks om de duurzaamheid van uw consumables te verhogen.

Twee sprekers

Daarnaast zullen twee sprekers een presentatie verzorgen. Neil Felton, CEO van Fespa, zal ingaan op de ontwikkelingen binnen Fespa en op de plannen voor Fespa Amsterdam. De tweede spreker is Jan Leyssens, ontwerper, ondernemer en activist die zich richt op circulaire economie en sociale innovatie. Leyssens is een gewild TEDx-spreker, was co-auteur van een Europees rapport over de rol van kunststoffen in de circulaire economie en is de grondlegger van ontwerpbureau Regenerative Design.

Lees hier over de vorige editie van deze virtuele vakbeurs, op 10 december 2020.

Aanmelden

Het event op dinsdag 13 april begint om 15.00 uur, duurt ongeveer 2 uur en is kosteloos bij te wonen. Aanmelden kan via deze link.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.