Signnieuws

Mimaki Europe voegt twee nieuwe textielprinters toe aan haar productportfolio: de Mimaki TS100-1600 en de Mimaki Tiger-1800B MkIII Printer.

De nieuwe industriële textielprinter van Mimaki: Tiger 1800B MkIII.

De TS100-1600 is een toevoeging aan de ‘100-reeks’ en, volgens Mimaki, geschikt voor bedrijven die sublimatie willen toevoegen aan hun portfolio of hun productiecapaciteit willen uitbreiden. De Tiger-1800B MkIII is het nieuwste model in het assortiment snelle, hoog-volume industriële textielprinters.

TS100-1600

De TS100-1600 heeft een afdrukbreedte van 1600 mm en een snelheid van 70 m2/u in de snelste stand. De machine heeft inktflessen van 1 liter en is uitgerust met diverse Mimaki-functies, waaronder NCU (Nozzle Check Unit), NRS (Nozzle Recovery System) en DAS (Dot Adjustment System). De RIP-software RasterLink 7 wordt standaard meegeleverd, maar er kan ook gekozen worden om TxLink4 toe te voegen. De TS100-1600 is vanaf april 2021 in de EMEA beschikbaar.

De nieuwste toevoeging van Mimaki in de 100-reeks: de TS100-1600.

“Er is in de textielprintsector steeds meer behoefte aan additioneel productaanbod, een kleinere voorraad en een kortere levertermijn. Voeg daarbij de economische uitdagingen van 2020 en we stelden vast dat de markt een digitale textielprinter nodig had die een combinatie biedt van hoge kwaliteit, on-demand drukken met een lage initiële investering en rendabele productie.”

Bert Benckhuysen, Senior Product Manager bij Mimaki Europe:

Tiger-1800B MkIII

De Tiger-1800B MkIII is een hoogvolume industriële textielprinter die beschikbaar is als een direct-op-textiel (reactief of directe sublimatie) of sublimatietransfer printoplossing. De printer is voorzien van nieuwe softwaremogelijkheden waarmee de productiviteit toeneemt en de downtime afneemt, aldus Mimaki.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis