Signnieuws

Sott en Grafityp slaan de handen ineen en organiseren op 9 oktober 2021 een uniek carwrapevent op het fabriekscomplex van Grafityp in het Belgische Houthalen: Mission Impossible. Dit is tevens het decor voor de wereldpremière van de nieuwe Omega Skinz wrapfilm.

Tijdens het evenement in Houthalen zal alles draaien om color-change en digitaal geprinte wraps. Er komen live carwrapdemonstraties, enterainment, showauto’s, wedstrijden, interviewsessies met wrappers, rondleidingen door de fabriek en men kan seminars bezoeken. Uiteraard wordt de inwendige mens ook niet vergeten.

Het hele evenement zal wereldwijd worden uitgezonden via een livestream. Maar signmakers en carwrappers kunnen ook live aanwezig zijn: hetzij als bezoeker, hetzij als ‘wrap-warrior’. De toegang voor bezoekers is gratis. Registreren kan hier.

Bezoekers

Bezoekers kunnen op het grote fabriekscomplex van Grafityp een dag beleven vol educatie en entertainment. Tijdens de live wrapdemonstraties worden installatietips gegeven en is het ook mogelijk om vragen te stellen. Bezoekers kunnen kennis opdoen tijdens de verschillende seminars die worden gehouden of een rondleiding volgen in de fabriek van Grafityp waar verschillende castlijnen staan voor de productie van folies.

Als bezoeker kun je showcars bekijken die in display, in de toolstand kun je gereedschappen testen en in de ‘battle ground’ kun je de wrap-warriors aanmoedigen tijdens de wedstrijd.

Wrap-warriors

Wie wil meedoen aan de Mission Impossible-02 wrapwedstrijd moet een eigen team samenstellen. De opdracht is om de meest creatieve en perfecte wrap te maken met de wrapkleuren die de organisatie 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd aan het team geeft. Het gaat hier dus zowel om creativiteit als snelheid en wrapskills. Alle voorwaarden voor deelname aan de wedstrijden zijn te vinden op het inschrijfformulier.

Omega-Skinz

Tijdens het event wordt een nieuw assortiment carwrapfolie met de naam Omega-Skinz gelanceerd. Het is een exclusieve serie gegoten film die volgens de allerhoogste Europese standaarden in België wordt geproduceerd, aldus Grafityp.

Volgens de fabrikant is het een bijzonder product, bedoeld voor de meest exclusieve voertuigen, volledig afgestemd op de auto- en bootindustrie van nu. De wereldwijde première is op 9 oktober tijdens het Mission Impossible-event.

Omega-Skinz is een dubbel gegoten wrapfilm voorzien van een air channel-lijmlaag. De combinatie zorgt voor makkelijke montage van grote oppervlakken, correctiemogelijkheid zonder scheuren of uitrekken en geen onnodige verkleuringen bij strekking. Door de dikte van 100 micron is Omega-Skinz ook uitermate geschikt voor jacht- en bootwrap, aldus Grafityp.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.