Signnieuws

Na twaalf jaar afwezigheid is de 46-jarige Henri Buitink weer terug bij ISCA Nederland. Hij begint vol enthousiasme opnieuw aan dit avontuur bij de totaalleverancier voor de signbranche in Hoevelaken.

Afgelopen periode was hij werkzaam als commercieel medewerker en werkplaatschef bij een turbo-revisiebedrijf. Hij zorgde hier voor aansturing en rust. Dit is ook wat Buitink als werkzaamheden binnen ISCA gaat doen; rust brengen binnen het bedrijf, mensen op gelijk niveau brengen en de potentie in het bedrijf en personeel naar boven halen.

Buitink gaf te kennen dat hij zich nog altijd verbonden voelt aan ISCA. Nu de ruimte er is voor een terugkeer pakt hij die met beide handen aan, aldus algemeen directeur Mick Bos. In zijn vrije tijd staat Buitink als trainer langs het veld bij de plaatselijke voetbalclub waar zijn zoon speelt. Die is tevens als stagiair op de administratie bij ISCA werkzaam. Dit voetbalteam wordt bovendien gesponsord door ISCA, dus verbondenheid tussen de familie Buitink en het bedrijf is er alom.

ISCA verloot officiële EK-voetballen

ISCA heeft dit EK ook een speciale winactie. Elke dag wanneer het Nederlands elftal speelt, verloot de signleverancier een officiële EK-bal ter waarde van 140 euro onder de bestellers van die dag. Het EK is voor Nederland begonnen met een spectaculaire 3-2 zege op Oekraïne. Dit betekent dat de eerste wedstrijdbal al is verloot. Alle wedstrijdballen worden persoonlijk bezorgd door Mick Bos. Dinsdagmorgen klopte hij aan bij Sign Activation om de bal te overhandigen (zie foto).

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.