Signnieuws

Mutoh Europe heeft de XpertJet 1682SR Pro (64″ – 1,6 m) aangekondigd. Deze tweekoppige sign- en displayprinter is bedoeld voor langdurige sign- en display printtoepassingen voor binnen en buiten.

Twee AccuFine HD-printkoppen

De nieuwe XPJ-1682SR Pro is uitgerust met twee AccuFine HD-printkoppen, elk met 3200 nozzles, een nieuw weefalgoritme en Mutoh’s VerteLith RIP-software. Hiermee zijn de printkwaliteit en -snelheid verbeterd. De XPJ-1682SRP is volgens de fabrikant geschikt voor omgevingen met een hoge productiviteit en levert productiesnelheden van hoge kwaliteit tot 35 m²/u. De nieuwe printer, zo beweert Mutoh, integreert ook automatische uitlijning om een ononderbroken productie en consistente kwaliteit te garanderen.

MS51,de sneldrogende CMYK-inktset

De printer komt in combinatie met mutoh’s nieuwe MS51 sneldrogende CMYK-inktset. Die inkten vereisen geen gezondheids- en veiligheidspictogrammen en zijn gBL-vrij. Daarom kunnen ze worden gebruikt in kantoren, woningen en winkels. In vergelijking met traditionele sign- en display-inkten bieden ze volgens Mutoh hetzelfde kleurengamma, een uitstekend glansbehoud en weersbestendigheid, slijtvastheid en chemische resistentie met 3 jaar UV-bestendigheid zonder laminering. Er is geen extra printeronderhoud nodig. Deze inkten zijn Greenguard Gold-gecertificeerd.

Inktdruppelplaatsing

De XPJ-1682SR PRO is ontworpen en geproduceerd in Japan en combineert de door Mutoh ontwikkelde technologieën voor inktdruppelplaatsing en printkwaliteit, zoals de extra brede AccuFine HD printkop met 3200 nozzles, i-screen weaving (vierde generatie Intelligent Interweaving-technologie) en VerteLith RIP-software.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.