Signnieuws

Mutoh Europe heeft twee nieuwe 162 cm/64 inch brede 6-kleuren (CMYK, Wh, Va) UV-ledprinters gelanceerd onder de namen: ValueJet 1638UR Mark II en ValueJet 1638UH Mark II.

Beide printers zijn uitgerust met twee drop-on-demand-printkoppen en twee UV-ledlampen met een lange levensduur. De ValueJet 1638UR Mark II (VJ-1638UR2) is een rol-naar-rol printer. De ValueJet 1638UH Mark II (VJ-1638UH2) is een hybride model dat zowel rol- als harde substraten kan verwerken. Beide printers worden standaard geleverd met de VerteLith RIP-software van Mutoh met geavanceerde 6-kanaals ondersteuning.

Weefalgoritme

De nieuwe Mark II-serie printers, ontwikkeld en geproduceerd in Japan, zijn voorzien van twee nieuwe functies, namelijk een weefalgoritme van de volgende generatie dat speciaal is ontwikkeld voor digitaal UV-printen, Intelligent Interweaving UV (i² UV) genaamd, en Mutoh’s eigen Clear Tone-screening. Beide functies werken synchroon met Mutoh’s nieuwe VerteLith RIP-software om betere prestaties en printkwaliteit te leveren, inclusief de best mogelijke gradiënten en huidtinten.

Oprolsysteem

De VJ-1638UR2 print op rolsubstraten van 64 ”(162 cm) en kan worden uitgerust met een gemotoriseerd oprolsysteem van 30, 40 en 100 kg. Het hybride model VJ-1638UH2 kan printen op materiaal met een maximale dikte van 15 mm en een maximaal gewicht van 15 kg. De rolcompatibiliteit is hetzelfde als voor de VJ-1638UR2, met beschikbare gemotoriseerde oprolsystemen van 30 en 40 kg.

UV

Met directe droge prints en printresoluties tot 1440 x 1440 dpi, zijn de UV-LED-printers uit de Mark II-serie van Mutoh volgens de fabrikant bij uitstek geschikt voor de productie van hoogwaardige grafische afbeeldingen: promotionele prints en deco-graphics in de winkel, POP- en winkelafbeeldingen, vloer- en raamafdrukken , gepersonaliseerde wanddecoraties, stickers, uithangborden, tentoonstellingsgrafieken, fine art prints, verpakkingsmonsters en meer.

Configuraties

ValueJet 1638UR Mark II en 1638UH Mark II kunnen worden ingesteld in drie verschillende configuraties: twee keer CMYK, CMYK + vernis of CMYK + wit + vernis en zijn geschikt voor afdrukken op een breed scala aan materialen, waaronder warmtegevoelige media. Door het gebruik van witte inkten is printen op donkergekleurde / niet-witte of heldere / transparante substraten ook mogelijk. Afwerking met een bijzondere meerwaarde is mogelijk dankzij speciale vernisinkten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.