Signnieuws

Tijdens de beurs IBC2010 demonstreert Zero Creative het naar eigen zeggen eerste 3D narrowcastingsysteem ter wereld dat gebruik maakt van 3D schermen zonder 3D-bril.

Pakkende marketingcommunicatie door middel van 3D techniek. Dat is waar de mensen achter Zero Creative in geloven. Het bedrijf biedt nu een dienst aan waarmee klanten zelf een pakkende, bewegende 3D advertentie kunnen maken in slechts 3 minuten tijd: 3DZignage.

Het systeem is aangesloten via internet en daarmee volledig vanaf afstand te onderhouden. Het biedt bovendien de mogelijkheid tot interactie met de kijker, zoals het nader bekijken en draaien van producten of het bladeren door een catalogus.

  3D-bril niet nodig 

Effect
Met 3DZignage richt Zero Creative zich voornamelijk op retailers, advertentie-exploitanten en winkelcentra. Voor hen is er duidelijk sprake van toegevoegde waarde, of het nu gaat om het op een opvallende wijze tonen van een eigen product, of het verkopen van pakkende 3D advertenties. Het effect op de voorbijgangers is extreem, aldus het bedrijf.

Deze opvallende marketingtool kan worden bekeken op de IBC beurs in de Amsterdam RAI van 10 t/m 14 september 2010, hal 9, stand DS17.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.