Signnieuws


Panasonic heeft twee nieuwe 4K UHD Professional LCD-schermen aangekondigd die zijn ontworpen voor toepassing in openbare ruimtes, bij bedrijven en in het onderwijs.

De Panasonic SQE2-serie vervangt de SQE1-serie en is een geavanceerd scherm dat is ontworpen voor 24-uurs gebruik en voor digital signage, dankzij een anti-reflectielaag die zorgt voor een heldere weergave in sterk verlichte kamers. Toepassingen zoals digital signage en broadcast zijn mogelijk met behulp van een ingebouwde PC, terminalboard of draadloos presentatiesysteem.

Verbeterde mogelijkheden

Panasonic heeft ook een verbeterd instapmodel in de CQE2-serie aangekondigd, ter vervanging van de CQE1. Het scherm is met zijn continue werking van 16 uur en flexibel gebruik ideaal voor vergaderruimtes en klaslokalen, aldus Panasonic.

Staand en liggend

Beide series hebben de flexibiliteit om staand of in een kantelhoek te worden geïnstalleerd. Ze zijn voorzien van het Android-besturingssysteem en zijn compatibel met een HTML5 browser voor optimaal gebruiksgemak met narrowcasting. Bluetooth-functionaliteit is voorzien om apparaten zoals een muis en toetsenbord te verbinden. Beide series zijn ook uitgerust met WiFi-functionaliteit.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.