Signnieuws

RGN heeft Maarten Ongering en Tom Dijk benoemd als nieuwe aandeelhouders. Volgens de rebrandingspecialist markeert dit een frisse wind met de nieuwe generatie aan het roer.

RGN heeft Tom Dijk (links) en Maarten Ongering benoemd als nieuwe aandeelhouders.

De twee nieuwe aandeelhouders zijn enthousiast om deel uit te maken van de verdere groei en professionalisering van RGN. “We kijken ernaar uit om te werken aan bedrijfscontinuïteit en het versterken van onze positie in onze sector”, aldus beide heren in een persbericht. “Het recent betrekken van een nieuw pand en het omarmen van onze nieuwe bedrijfsidentiteit, in combinatie met de instroom van nieuwe aandeelhouders, symboliseert de groei die we als bedrijf doormaken. Samen met ons team bouwen we aan een succesvolle toekomst voor ons bedrijf.”

Innoveren

Het bevorderen van innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten. “We streven ernaar om niet alleen voor onze klanten wereldwijd te vernieuwen, maar ook voor onszelf. Door de jaren heen hebben we het proces geoptimaliseerd en hebben we pionierswerk verricht door ‘local heroes’ op te bouwen, ons wereldwijde netwerk van betrouwbare preferred suppliers zoals installateurs, waarmee we nauw samenwerken.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.