Signnieuws

Texo Trade Services (TTS), specialist in bedrukbaar textiel en transfer printmedia, realiseert dit jaar een groei van meer dan 50 procent in Duitsland. Om bestaande en nieuwe opdrachtgevers de juiste service te blijven bieden, versterkt de Duitse Axel Postulart als accountmanager het internationale TTS-team in Duitsland, Polen, Oostenrijk en Zwitserland.

Matte van Aalderen (links) met Axel Postulart, die het internationale TTS-team in Duitsland, Polen, Oostenrijk en Zwitserland komt versterken.

Uitbreiding

Postulart heeft 30 jaar ervaring op de LFP-markt. Hij werkte voorheen bij Corporatemedia, Kodak, HP en M-Nur. Naast zijn werk voor deze bedrijven deed hij uitvoerig internationale ervaring op bij GMP Laminators. Met de komst van Postulart bestaat het team van TTS in het Duitse Nienstädt uit twee accountmanagers en een sales support-medewerker. TTS heeft nog een positie open voor een tweede sales support-medewerker om te worden toegevoegd aan het team.

Kennis en ervaring

“Met al zijn kennis en ervaring is Postulart een aanwinst voor TSS”, zegt internationaal sales manager Matte van Aalderen. “Hij is volledig toegerust om onze huidige en toekomstige opdrachtgevers de beste dienstverlening te bieden en onze afzetmarkt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen uit te breiden. Wij zijn blij met zijn komst en zien uit naar een succesvolle samenwerking.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.