Signnieuws

Roland DG kondigt de lancering aan van de nieuwe Roland DG Connect abonnementsservice met drie belangrijke functies: Business Dashboard, Multi-User Function en Automated Backup.

Met Roland DG Connect kunnen klanten belangrijke informatie over hun apparaten visualiseren.

Roland DG Connect is een cloudgebaseerde verbonden dienst die de printerfabrikant heeft ontwikkeld om haar gebruikers een meer comfortabele en stabielere werkomgeving te bieden, de efficiëntie van de workflow te verbeteren en de bedrijfsontwikkeling en rentabiliteit te verhogen.

Proactieve ondersteuning

Paul Willems, Product Management & Business Development Director voor EMEA: “Met Roland DG Connect kunnen we onze klanten sneller en meer proactief ondersteunen. Het stelt gebruikers in staat om de status van hun machine eenvoudig te visualiseren, hun rendement te berekenen en snel media-outputprofielen te downloaden. Veel van onze klanten gebruiken deze oplossing nu al met succes en ondersteunen zo de groei van hun bedrijf.”

Business Dashboard

Het ‘Business Dashboard’ biedt uitgebreide functionaliteit om tal van gegevens multidimensionaal te analyseren, zoals inktverbruik, printtijd, prints in vierkante meters en gebruikstijd. Hierdoor kunnen klanten snel gedetailleerde informatie op meerdere printers visualiseren.

Multi-User Function

Met de ‘Multi-User Function’ kunnen klanten informatie bekijken op apparaten die ze bezitten, maar waartoe ze geen fysieke toegang hebben. Het is volgens Roland DG een ideale functie voor bedrijven met apparaten verspreid over meerdere locaties. Dit kan nuttig zijn bij het opstellen van bedrijfsbrede ondernemingsplannen, het efficiënter bestellen van inkt door het inktverbruik centraal te beheren en een stabiele werking te realiseren door inzicht te krijgen in de status van het juiste onderhoud voor elk apparaat.

Automated Backup

De functie ‘Automated Backup’ van VersaWorks RIP-software zorgt ervoor dat de printrij instellingen automatisch worden opgeslagen. Indien nodig zijn ze met één druk op de knop herstelbaar, waardoor weer soepel kan worden verder gewerkt na een storing van de pc, toevoeging van apparatuur of vervanging.

Een campagne om de lancering van de abonnementsservice te vieren, loopt tot eind december 2023. Gedurende deze periode profiteren klanten van speciale prijzen en een gratis proefperiode van een maand van de premiumversie.

Meer informatie over Roland DG Connect is te vinden op Roland DG Connect APP 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.