Signnieuws

Roland DG voegt de GR2-640/540 toe aan zijn CAMM-1 reeks. Deze 64″ en 54″ vinylsnijplotters bieden een goede snijkwaliteit voor een betaalbare prijs en zijn ontworpen om naadloos te integreren met grootformaat inkjetprinters, ook van andere merken.

Met de CAMM-1 serie van Roland DG is bijna elke vorm te snijden uit een brede waaier van materialen, zowel op rol als vellen, gaande van dunne raamfolies en heat transfer. folies tot dikke reflecterende folies en zandstraalmaskers. Toepassingen zijn onder meer signalisatie, raamfolie voor auto’s, voertuigwraps en sportkleding.

Naadloze integratie

De onlangs aangekondigde GR2-640/540 bieden een ideale balans tussen een betaalbare prijs en superieure snijprestaties en zijn ontworpen om naadloos te integreren met grootformaat inkjetprinters, aldus Roland DG. Met een maximale snijsnelheid van 1.530 mm/s, een maximale neerwaartse kracht van 600 gf en een soepele toevoer van media biedt de GR2-serie, volgens Roland DG, de precieze snijkwaliteit en de productiviteit in grote volumes die professionele gebruikers nodig hebben.

VersaWorks 6 software

Volgens Paul Willems, Product Management en Business Development Directeur bij Roland DG EMEA, is een van de meest opwindende kenmerken van de GR2-reeks dat ze probleemloos gekoppeld kan worden aan de grootformaat inkjetprinters van Roland DG met behulp van de identieke VersaWorks 6 RIP-software voor een naadloze print & Cut-productie.

Met de ‘Job Assistant’-functie van VersaWorks 6 zijn vectorgegevens in PDF te bewerken en eenvoudig contourlijnen toe te voegen om ervoor te zorgen dat de contouren van afbeeldingen nauwkeurig worden gesneden, zodat gebruikers niet meer hoeven terug te gaan naar hun grafische software om de productie te voltooien. De GR2-serie is ook voorzien van een multi-crop markeerfunctie voor nauwkeuriger contoursnijden van grote hoeveelheden printwerk en snijden na laminering.

Koppeling met andere printers

Ze bevat ook de Roland DG AAS II plug-in software voor koppeling met andere grootformaat inkjetprinters. De GR2-serie is uitgerust met de krachtige, best-in-class FlexiSign GR2-Edition-software, die bij registratie het eerste jaar gratis is. Deze software biedt een complete suite voor het ontwerpen en snijden van grafische bestanden en integreert naadloos met snijplotters uit de GR2-serie voor een workflow van alleen snijden of print & cut.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1 reactie op “Nieuwe GR2-snijplotters van Roland DG

  1. Job schreef:

    Inkjet, is dat in belgie de nieuwe signage print-standaard ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.