Signnieuws

Het A&O Fonds heeft een nieuwe subsidiegids uitgebracht over subsidies in de grafimediabranche en Europese subsidies. Volgens het fonds is het belangrijk juist nu vooruit te blijven kijken en kansen te creëren. Die mogelijkheden zijn er met diverse subsidieregelingen.

De subsidiegids 2021 van het A&O Fonds Grafimediabranche is verschenen.

In de subsidiegids kunnen ondernemers ontdekken welke grafimedia opleidingen, programma’s voor vitaliteit, loopbaan of leiderschap aansluiten bij de eigen organisatie. Met advies, begeleiding, scholing én subsidie wil het A& O Fonds grafimediabedrijven helpen toekomstproof en medewerkers langer, beter en gezonder inzetbaar te houden.

NOW-regeling

Ook voor bedrijven die gebruik hebben gemaakt van de NOW-regeling past het aanbod volgens het A&O Fonds precies bij een van de voorwaarden: het stimuleren van medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. De subsidiegids bevat zowel de subsidieregelingen van het A&O Fonds als van het tijdelijke Europese subsidieproject Create your future, die na 24 december 2021 stopt.

Downloaden of bestellen

De subsidiegids is hier te downloaden. Wie graag een gedrukte versie ontvangt of een (gratis) oriënterend gesprek wil aanvragen met een van de adviseurs van het A&O Fonds, kan een mailtje sturen naar info@aenofonds.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.