Signnieuws

SAi heeft een nieuwe versie uitgebracht van de Flexi software voor signproductie: Flexi 21. Deze versie bevat meer functies voor zowel ervaren als nieuwe gebruikers.

Het systeem is gemaakt om te voldoen aan de veeleisende ontwerp-naar-productie-uitdagingen van signmakers en grootformaat printbedrijven en bevat verschillende nieuwe functies.

SAi lanceert nieuwe Flexi 21-software.

Meerdere lagen

De ontwerp- en RIP-printsoftware Flexi 21 van SAi ondersteunt nu afdrukken met meerdere lagen en witte en vernisinkt. Gebruikers kunnen regelen hoe de inkt wordt gedrukt in zowel de functies Flexi Design als Flexi RIP Production Manager. Met deze ‘sandwich’-modus kunnen meerdere lagen worden afgedrukt, bijvoorbeeld een onderste laag wit, kleur in het midden en vernis bovenop.

Variabele gegevens

Met Flexi 21 kunnen ook variabele gegevens worden afgedrukt. Gebruikers die een reeks documenten met vooral gedeelde elementen afdrukken, kunnen specifieke tekst of afbeeldingen van document tot document wijzigen. Deze functie ondersteunt afbeeldingen met variabele gegevens (inclusief rasterbestanden, transparante png’s en de meeste eps- en pdf-bestanden), tekst, QR-codes, datamatrix, barcodes en braille.

Flexi 21 ondersteunt het afdrukken van variabele gegevens.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.