Signnieuws

ColorBase, het digitale platform de mondiale printindustrie, is genomineerd in de categorie Digital Transformation voor de prestigieuze Computable Awards 2023. De nominatie erkent de toewijding van ColorBase dat een revolutie teweeg wil brengen in de grafische industrie via zijn innovatieve cloudgebaseerde platform.

Het ColorBase-platform is een uitgebreid ecosysteem van onderling verbonden softwaretools die printen opnieuw definiëren, duurzame printkwaliteit maximaliseren en verspilling in elke fase elimineren, stelt het in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf zelf. Deze tools maken gebruik van een onderliggende database met details over meer dan 430 grootformaatprinters, meer dan 3.700 materialen, 90 RIP’s en 1,2 miljoen printerprofielen.

Transformatiereis

“Deze uitgebreide dataset ondersteunt een reeks diensten met toegevoegde waarde, waardoor naadloze informatie-uitwisseling tussen zakenpartners mogelijk wordt en de weg wordt vrijgemaakt voor op AI gebaseerde kleurbeheertools en ‘Industry 4.0’-connectiviteit”, meldt het persbericht.

Hierin wordt gesteld: “De nominatie voor de Computable Awards 2023 weerspiegelt de succesvolle digitale transformatiereis van ColorBase. De overgang naar het nieuwe ColorBase-platform, uitgevoerd door softwareontwikkelingspartner Vanenburg en gehost op Google Cloud, heeft de introductie mogelijk gemaakt van nieuwe producten en diensten die digitale innovatie binnen de branche stimuleren.” Het bedrijf is blij dat het project, getiteld ‘Cloud-applicatietooling met hoge productiviteit’, de erkenning heeft gekregen van de Computable Awards-jury.

Stemmen door publiek

Stemmen voor de Computable Awards 2023 is nu mogelijk, waarbij de winnaars worden bepaald door een combinatie van het oordeel van de jury en openbare stemmen. Op de Computable Awards-website kunt u een stemlink aanvragen om uw stem uit te brengen op ColorBase in de categorie Digitale Transformatie.

De winnaars worden op 30 oktober bekendgemaakt tijdens de Computable Awards Live Show in het Beatrix Theater in Utrecht.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.