Signnieuws

Ocean Nederland heeft per direct Ocean Studio gelanceerd. Met Ocean Studio helpt het DOOH-bedrijf adverteerders en agencies bij het maken van pakkende beelden (statisch tot full motion), dynamische campagnes, content voor AR of maatwerk tools voor creatie. Alles om het beste uit een DOOH-campagne te halen en zoveel mogelijk te ondersteunen in het productieproces.

Ocean Nederland heeft voor haar adverteerders en agencies al langer een adviserende rol bij de ontwikkeling van DOOH-campagnes, vanaf nu vallen deze werkzaamheden ook onder Ocean Studio.

Onder de naam Ocean Labs heeft Ocean Outdoor al een afdeling die klanten helpt bij het uitdenken en uitwerken van de vele interactieve en innovatieve mogelijkheden op het gebied van Digital Out of Home zoals augmented reality, mobiele interactie en 3D-campagnes (Deepscreen). Nu introduceert Ocean Outdoor dus ook Ocean Studio, een productiehuis dat adverteerders, reclamebureaus en mediabureaus helpt en ontzorgt bij de opmaak van digitale uitingen op de verschillende formaten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.