Signnieuws

Prindustry houdt op dinsdag 27 oktober een online kennissessie WhiteLabelShop: alles over drukwerk digitaal verkopen, inkopen en personaliseren.

Het team van Prindustry.

In deze kennissessie gaat het team van Prindustry in op het digitaal aanbieden van drukwerk, inclusief de grote uitdagingen en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT en online print. De gratis sessie bestaat uit drie delen.

Deel 1

Ramon van Wingerden over Prindustry en web-to-print software met toepassingsmogelijkheden voor online print portals met een brandportal, klantportal en een whitelabel webshop.

Deel 2

Jolanda van Drie bespreekt alle belangrijkste IT-ontwikkelingen van dit moment in relatie tot online printportals. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software die je nodig hebt wanneer je het hebt over online printcommunicatie inkopen, verkopen en ontwerpen?

Deel 3

Demo van de WhiteLabelShop. Berend Withaar en Marc Bomas laten zien wat de WhiteLabelShop van Prindustry is: een webshop met een uitgebreid web-to-print softwarepakket. Er is een centraal platform voor de orders, offertes, facturatie, boekhouding, productinformatie, voorraad en betalingssystemen.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de kennissessie op dinsdag 27 oktober van 10.00 – 11.30 uur. Na je aanmelding ontvang je per mail een link voor deze videosessie via Zoom. Deelname is gratis.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.