Signnieuws

De vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland is bezig met een brancheverkenning. Doel is de markt en de omgeving van de signsector beter in beeld te brengen. Doet u mee?

Direct naar de enquête? Klik hier.

Met dit onderzoek wil de Vakgroep SignTechniek de ontwikkelingen bij SignTechniekbedrijven, de markt en de omgeving waarin zij functioneren in kaart brengen. Er zijn al diverse diepte-interviews met stakeholders in de sector afgenomen en nu zijn de signbedrijven zelf aan de beurt om door middel van een enquête hierover vragen te beantwoorden.

Doet u mee?

Er wordt in de brancheverkenning gekeken naar zowel maatschappelijke als sectorspecifieke trends. Forel Consulting voert in opdracht van de vakgroep het onderzoek uit. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten.

“Wij hopen dat we kunnen rekenen op de medewerking van zoveel mogelijk bedrijven”, zegt branchemanager Terry Heemskerk. “Deze input is in het belang van de hele branche.”

Resultaten vrij gedeeld

Heemskerk verzekert dat de anonieme resultaten en inzichten uit dit onderzoek vrij worden gedeeld door de Vakgroep SignTechniek.

“Met deze waardevolle informatie kunnen SignTechniek-bedrijven bedrijfsmatig hun voordeel doen en weten ze waar kansen te verzilveren zijn. De vakgroep gebruikt de geschetste ontwikkelingen om de dienstverlening hierop af te stemmen.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis