Signnieuws

AVA – dat gespecialiseerd is in softwaremodules die worden gebruikt in de industrie van bedrukt textiel, wandbekleding, vloerbedekking en graveren – gaat een technologisch partnerschap aan met PrintFactory, een wereldwijde leverancier van digitale printworkflow software. Doel is naadloos kleurbeheer van scherm tot print.

Nick Langford, CEO van AVA: “Het is prettig werken met een flexibel en gelijkgestemd bedrijf als PrintFactory. Onze gecombineerde ervaring en expertise op enigszins verschillende gebieden zorgt voor een perfecte match, waar zowel bestaande als toekomstige klanten van zullen profiteren.”

De missie van AVA is om, door zichzelf te vestigen als technologie- en trainingspartners voor de lange termijn voor hun klanten, een unieke bijdrage te leveren aan het kosteneffectieve ontwerp en de productie van mooie, succesvolle en milieuvriendelijke decoratief gedrukte producten over de hele wereld.

Geïntegreerde workflow

Na uitgebreid testen, open en bereidwillige communicatie en een ferme vastberadenheid om een naadloze workflow voor hun wederzijdse klanten te creëren, zijn AVA en PrintFactory enthousiast dat bedrijven nu kunnen profiteren van deze technologische samenwerking.

Langford: “Onze gezamenlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat AVA-gebruikers profiteren van een volledig geïntegreerde workflow zonder onderbreking in hun kleurbeheer van scherm tot print. We maken gebruik van live tools voor het op rapport zetten van motieven, gebruiksvriendelijke steunkleurscheiding en moeiteloze kleur- en presentatiemogelijkheden. We verwachten dat gebruikers van PrintFactory, die nieuw zijn bij AVA, daardoor een verbeterde efficiëntie en productiviteit zullen zien in hun printworkflow voor interieurdecoraties.”

Meer functies in PrintFactory

Erik Strik, CEO van PrintFactory: “Naast onze toch al uitgebreide functieset, biedt PrintFactory-workflowsoftware nu meer functies dan onze concurrenten. Als cloudgebaseerd platform kunnen we naadloos integreren met de softwaremodules van AVA en we zijn verheugd samen te werken met een bedrijf dat zich inzet voor het herdefiniëren van digitale printworkflows.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.