Signnieuws

PPDS lanceert de nieuwe Philips Signage 4650 D-Line-serie 4K-schermen met een modulair ontwerp die volgens de leverancier duurzaamheid en veelzijdigheid naar een hoger niveau tillen.

De schermen zijn geschikt voor binnenomgevingen, zoals retail.

PPDS stelt dat de nieuwe schermen superieure beeldprestaties leveren voor vrijwel elke binnenomgeving. Ze zouden daarmee geschikt zijn voor detailhandel, bedrijfsleven, horeca, onderwijs, transport en entertainment. De schermen zijn ontworpen voor 24/7 gebruik en verkrijgbaar in acht varianten, van 32 tot 98 inch, en in staand en liggend monteerbaar ontwerp. Met QuadViewer kunnen beeldschermen ook worden omgezet in een randloze 2 x 2 videowall.

Modulair ontwerp

Deze serie is de eerste digital signage-serie bij PPDS die het modulaire ontwerp met dubbele architectuur van het bedrijf bevat. Dit houdt in dat componenten gemakkelijk kunnen worden losgemaakt en vervangen in het geval van defecten of ouderdomsdegradatie. Dit helpt onnodige vervanging van eenheden te voorkomen, waardoor de levensduur van het product aanzienlijk wordt verlengd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.