Signnieuws

Ocean Outdoor en NOC*NSF hebben hun samenwerking niet alleen verlengd tot 2032, maar tevens uitgebreid. Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om met Nederland het sportiefste land ter wereld te worden.

Algemeen directeur NOC*NSF Marc van den Tweel (l) en CEO Ocean Outdoor Xavier Tilman (r) ondertekenen de verbintenis,

Toegang tot netwerk

NOC*NSF krijgt toegang tot het netwerk van Ocean Outdoor, dat bestaat uit meer dan 350 grootformaat (digitale) schermen langs snelwegen, winkelcentra en stadscentra. Hiermee kan NOC*NSF een miljoenenpubliek bereiken en de bewustwording vergroten om Nederland aan het sporten te krijgen en de Olympische en Paralympische Spelen uit te dragen.

Ocean Labs

Tijdens de aanloop naar de Olympische Spelen van Parijs zal Ocean Outdoor haar innovatieve en creatieve team Ocean Labs inzetten ten behoeve van NOC*NSF en haar partners. Het doel is de ultieme sportbeleving en emotie van Parijs naar Nederland te brengen en deze te verbinden met NOC*NSF en haar partners.

‘Sportdeelname blijft achter’

Baukje ter Huurne Chief Marketing Officer NOC*NSF: “Trouwe partners als Ocean zijn voor NOC*NSF heel belangrijk om onze doelstellingen te realiseren. Op topsport-niveau, maar zeker ook voor de hele samenleving. We zien dat de sportdeelname sinds corona nog steeds achterblijft, vooral bij jongeren. Daarom zetten we, ook met Ocean, vol in om sport toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen.”

Ocean Outdoor steunt NOC*NSF met verschillende bewustwordingscampagnes en omarmt daarnaast zowel de Olympische- als de Paralympische Spelen, met als inzet iedereen aan het sporten te krijgen.

Toegankelijkheid

Ocean Outdoor stelt zich als doel om maatschappelijk betrokken te ondernemen. De samenwerking met NOC*NSF past daar naadloos bij doordat NOC*NSF niet alleen de focus heeft op topsport, maar ook streeft naar toegankelijkheid voor iedereen op breedtesport waarbij bijvoorbeeld een lichamelijke beperking nooit een barrière mag zijn.

Bewustwordingscampagnes

Ocean Outdoor steunt NOC*NSF met verschillende bewustwordingscampagnes en omarmt daarnaast zowel de Olympische- als de Paralympische Spelen, met als inzet iedereen aan het sporten te krijgen. Xavier Tilman, CEO van Ocean Outdoor, verklaart: “Sport verbindt, geeft zelfvertrouwen en verbetert de kwaliteit van leven. Door grootschalige en creatieve media-inzet willen wij bijdragen aan een verdere bewustwording dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ik ben daarom ongelofelijk trots onze bestaande samenwerking met NOC*NSF langdurig te verlengen.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.