Signnieuws

Bijna vijftig jaar na de eerste Neschen lamineermachine, presenteert het bedrijf de nieuwe versie van de EcoLam 1650. Deze heeft volgens Neschen de focus op een lagere prijs, maximale functionaliteit tegen de hoogste kwaliteit.

De nieuwste EcoLam 1650.

Specifiaties

De nieuwste EcoLam 1650 heeft een geïntegreerde luchtcompressor voor constante druk, warmteondersteuning voor bovenwals (instelbare temperatuur 40 of 50 graden Celsius, is uit te breiden met handige upgrades voor extra functionaliteiten en vanaf nu verkrijgbaar bij Filmolux Benelux.

Achteraf uitrusten

“Met de EcoLam 1650 wilden we ons richten op klanten voor wie het prijssegment van onze top lamineermachines te hoog is, maar die wel de gerenommeerde Neschen-kwaliteit eisen”, aldus Stephan Liegerer, hoofd machines bij Neschen Coating. Daarom werden functies die niet absoluut noodzakelijk waren overgebracht als upgrades die ook later nog geïntegreerd konden worden. De EcoLam 1650 kan bijvoorbeeld achteraf worden uitgerust met een hogesnelheidsmotor om de verwerkingssnelheid te verhogen tot 8 m/min. Bovendien kan een snijeenheid of een extra as voor de rol-naar-rol functie worden toegevoegd.

‘Klant beslist over zijn behoeften’

“Niet alle functies zijn noodzakelijk voor elke klant en toepassing. De klant beslist dus over zijn behoeften met de zekerheid dat hij ze in de toekomst kan aanpassen. Maar als het gaat om de kwaliteit, zoals de grote, zware en hoogwaardige walsen, sluiten we geen compromissen – die blijven”, belooft Liegerer.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.