Signnieuws

Pixia heeft een nieuwe vestiging geopend in Duitsland. De uitbreiding naar onze Oosterburen lag al in de lijn van de missie en visie van de onderneming.

Het Pixia-pand is Duitsland.

De Nederlandse distributeur van grootformaat printmedia, lamineer-, magneet-, en interieurfolies slaat z’n vleugels uit naar de DACH-regio. Ondanks de veelheid van leveranciers in Duitsland, ziet de onderneming groeikansen. “De diversiteit binnen een gamma van innovatieve folies en daarnaast custom-made-producten is een belangrijke aanjager. Maar ook de steeds intensievere samenwerking met fabrikanten voorspelt een snelle groei”, aldus Pixia in een persbericht.

Noordrijn-Westfalen

Vanuit het recent betrokken kantoor en magazijn in Wilnsdorf (Siegen), deelstaat Noordrijn-Westfalen, distribueert Pixia goederen naar klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dit gebied – gelegen tussen het Ruhrgebied en Frankfurt – huisvest vele logistieke dienstverleners, waardoor snelle levering in het gehele werkgebied kan worden gewaarborgd.

Coronacrisis

Vijf ervaren medewerkers en specialisten uit de Duitse branche werken vanuit deze positie aan een voortvarende groei van het internationaal opererende bedrijf. “Na deze coronacrisis is er maar één weg en dat is naar boven! Wij geloven dat er – ingegeven door nieuwe regelgeving en een veranderend maatschappelijk debat- wereldwijd nog meer behoefte gaat komen aan specialisme in ons vakgebied en wij zijn er klaar voor”, aldus de directeur van Pixia, Jeroen van Dortmont.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.