Signnieuws

Een opmerkelijk persbericht. Na 36 jaar ondernemerschap zoekt Anja Nekeman, eigenaar van Leoxx en Prints van Oranje, een externe partij om haar aandelen over te nemen. Prints van Oranje produceert gepersonaliseerde interieurmaterialen.

De vestiging van Leoxx, en het custom designlabel Prints van Oranje, in Houten.

Een van de belangrijkste redenen dat Nekeman de onderneming wil overdragen aan een externe partij, is dat er geen opvolging is vanuit de familie om de continuïteit van Leoxx, groot in de realisatie van innovatieve projectvloeren, te waarborgen. Als gevolg van dit besluit, heeft Hans ter Hart – huidige algemeen directeur van Leoxx – besloten om Leoxx per 1 juli 2023 te verlaten, zodat er ruimte ontstaat voor deze nieuwe ontwikkeling.

Prints van Oranje, het custom designlabel van het in Houten gevestigde Leoxx, biedt tal van opties voor het customized printen van tapijt(tegels), karpetten, vinyl, behang, gordijnen en meubelstoffen.

Achtergrond

In 2013 overleed Leo Nekeman, oprichter en eigenaar van Leoxx. Zijn weduwe, Anja Nekeman-de Boer, besloot de onderneming voort te zetten. Eerst met Marc Treu als algemeen directeur, vanaf november 2018 met Hans ter Hart. Anja Nekeman: “De belangrijkste reden om de onderneming te continueren, was om onze drie jonge kinderen de kans te geven het levenswerk van hun vader voort te zetten als zij een volwassen leeftijd zouden bereiken. Die tijd is nu aangebroken. In gesprekken die ik de afgelopen periode met de kinderen hierover heb gevoerd, hebben zij alle drie aangegeven dat hun passies en ambities ergens anders liggen. Daarom zoeken we voor Leoxx een geschikte kandidaat voor een gedeeltelijke, of uiteindelijk een volledige, overname.”

Anja Nekeman, eigenaar van Leoxx en Prints van Oranje, heeft op haar 60-ste besloten om de aandelen te willen overdragen aan een externe partij.

Zoektocht

Met het vertrek van Hans ter Hart liggen alle directietaken bij Anja Nekeman, hierbij ondersteund door Rolf van Woerkom, al vijf jaar adviseur voor Leoxx. Nekeman: “Ook tijdens onze zoektocht naar een geschikte overnamekandidaat blijft ons professionele en betrokken team zich inzetten om met al hun kennis en ervaring én met de juiste vloerproducten interieurontwerpen naar een hoger plan te brengen.”

Geïnteresseerde partijen voor een mogelijke overname worden uitgenodigd om voor 26 juni 2023 contact op te nemen met Anja Nekeman of Rolf van Woerkom.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.