Signnieuws

Probo, het productiehuis voor printprofessionals in Dokkum, breidt haar machinepark uit met de Durst P5-500 grootformaatprinter. Een keuze die past binnen de focus die Probo dit jaar heeft op leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.

De nieuwe meter brede Durst P5-500 in actie bij Probo in Dokkum

De P5-500 is de meest efficiënte 5 meter brede grootformaatprinter van Durst, aldus Probo. Volgens productiemanager Erwin van der Sloot zet Probo met de aankoop van deze P5-printer op beide domeinen flinke stappen vooruit: “Met deze aankoop vergroten we de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid voor de printprofessionals die gebruikmaken van ons gezamenlijke productiehuis. Bovendien zal de P5-500, dankzij vernieuwde P5-technieken en verbeterde inkten, nog scherpere prints met een nog groter kleurbereik afleveren. Op korte termijn worden materialen zoals Airtex, Samba, Sanotex en Blackback op deze machine voor printprofessionals geprint.”

Eerste in de Benelux

Met deze nieuwe aanwinst is Probo, volgens eigen zeggen, de eerste partij in de Benelux en de vierde partij wereldwijd die een P5-500 rol-naar-rol printer van Durst in huis heeft. De machine is geplaatst op de productielijn waar veel spandoekmateriaal en wandbekleding wordt geprint.

Van der Sloot: “Hiermee zetten we ook de laatste productielijn binnen Probo stapsgewijs over naar de P5-printtechniek. Op de productielijnen voor plaatmaterialen, sublimatie en textiel en folie staan al een aantal P5-machines.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.