Signnieuws

Vink Signs & Graphics organiseert in België een roadshow over windowfilms. Geïnteresseerde klanten en prospects kunnen in februari en maart tijdens een van de zeven gratis ontbijtsessies alle voordelen van zonwerende raamfolies ontdekken.

Print- en signbedrijven krijgen steeds vaker vraag naar zonwerende folies, maar ze worden overweldigd door het uitgebreide aanbod, meent Vink Signs & Graphics. Daarnaast willen veel van deze bedrijven zelf aan de slag gaan met windowfilms, maar schrikken van technische termen zoals thermische stress, g-waarde en TSER.

Vink Signs & Graphics staat deze bedrijven graag bij met de nodige technische ondersteuning en organiseert daarom een roadshow over windowfilms, op zeven verschillende locaties in België.

Programma

De inspiratiesessies over zonwerende folies vinden ’s morgens plaats tussen 7.30 en 10.00 uur. Bij een warme kop koffie en een croissant stelt productexpert Kristof Mulkens het uitgebreide aanbod van zonwerende raamfolies voor.

Er wordt onder andere dieper ingegaan op de marktopportuniteiten van windowfilms voor signmakers, de voordelen van de verschillende types raamfolies en mogelijke struikelblokken (en hoe deze te vermijden). Tot slot is er ook voldoende tijd om alle vragen over zonwerende folies te beantwoorden.

Klik hier voor meer informatie, de verschillende data in februari/maart en de locaties in België.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.