Signnieuws

De America’s Cup zeilwedstrijd wordt wereldwijd live uitgezonden. Het hoofd van de televisie, Stephen Nuttall, is de derde keynote spreker op de ISE-show in Fira Barcelona. De andere keynotes zijn van BK Johannessen (Epic Games) en Fran Chuan (InnoQuotient).

‘s Werelds meest gevestigde zeilwedstrijd, de America’s Cup, vindt oktober 2024 in Barcelona plaats. Integrated Systems Europe (ISE) is verheugd om Stephen Nuttall, Head of Television van de zeilrace, aan te kondigen als de derde en laatste keynote spreker voor ISE 2023 dat dit jaar wordt gehouden, in Fira Barcelona, 31 januari tot en met 3 februari 2023.

De keynote van Stephen Nuttall vindt plaats op woensdag 1 februari om 17.30 uur in zaal CC5.1 en behandelt de uitdagende aspecten van het live uitzenden van een van de meest spectaculaire en moeilijke sportevenementen ter wereld. De America’s Cup is in alle opzichten adembenemend. Het menselijke drama is intens, de schaal is episch en deze boten hebben nog nooit zo snel geracet. Nuttall zal licht werpen op de innovatieve technologieën en de gezamenlijke inspanningen die nodig zijn om deze zeilwedstrijd uit te zenden naar een wereldwijd publiek.

Oudste troffee

De America’s Cup is de oudste trofee in de internationale zeilsport die teruggaat tot 1851 en is een matchrace tussen twee zeiljachten die hun respectieve jachtclubs vertegenwoordigen: de Defender en de Challenger, die zich kwalificeert om tegen de Defender te racen door alle andere uitdagende teams te verslaan. De races worden over het algemeen om de drie tot vier jaar gehouden.

De meest recente America’s Cup-wedstrijd vond plaats in Auckland in maart 2021 en werd gewonnen door Emirates Team New Zealand, het meest succesvolle team in de recente geschiedenis, dat de America’s Cup vier keer heeft gewonnen sinds 1995.

De 37e America’s Cup-regatta, inclusief de Challenger Selection Series vindt plaats tussen augustus en oktober 2024 in het kloppende hart van het prachtige Barcelona, de hoofdstad van Catalonië en een van de meest bezochte steden op aarde.

ISE in Barcelona

Integrated Systems Europe, ISE 2023, vindt plaats in de Fira Barcelona Gran Via, van 31 januari tot en met 3 februari 2023. Integrated Systems Events is een joint venture tussen AVIXA en CEDIA – de twee toonaangevende verenigingen voor de wereldwijde audiovisuele industrie. Ook digital signage is vertegenwoordigd op deze internationale beurs die vroeger in RAI Amsterdam werd gehouden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.