Signnieuws

Terecht worden wij er door signbedrijven op gewezen dat tussen de sluitingsdatum voor de vorige Sign+ Award en start van de huidige editie een gat van een half jaar zit. Net alsof er in de tussenliggende periode niks moois is gemaakt. Dat zetten we recht: alle projecten opgeleverd ná 1 juli 2020 mogen meedoen.

De Sign+ Award is een tweejaarlijkse vakwedstrijd. Bewust. Daarmee houden we het speciaal en voorkomen we dat het een sleets gebeuren wordt. Ook komt het over het algemeen de kwaliteit van de ingestuurde projecten ten goede.

Arbitraire datum

In het reglement stond tot nu toe dat alleen projecten die zijn gemaakt ná 1 januari 2021 kans maken om de Sign+ Award 2022 te kunnen winnen. Een vrij arbitraire datum, daar de sluitingsdatum voor de vorige editie van de Sign+ Award halverwege 2020 lag. In de tussenliggende periode kunnen echter juweeltjes van projecten zijn gerealiseerd die nu tussen wal en schip zouden vallen.

Dat zetten we bij deze recht! Alle projecten gerealiseerd ná 1 juli 2020 zijn welkom! Dit hebben we inmiddels ook aangepast in het wedstrijdreglement. Dat schept wellicht ook nieuwe perspectieven voor jouw bedrijf om deel te nemen!

Vijf categorieën

Elk bedrijf kan per categorie (er zijn er vijf) met één project meedingen naar deze vakprijs. Een hint: de inschrijvingen voor de categorieën Indoor Signage, Voertuigreclame & Carwarpping en Tentoonstellings- & Evenementenbouw blijven tot nu toe achter bij eerdere jaren. Met name voor de laatste categorie kan de coronapandemie die achter ons ligt daar natuurlijk een rol in spelen, maar wellicht biedt het grotere ‘venster’ qua tijdsperiode ook hier extra mogelijkheden. Het aantal inzendingen uit België is tot nu toe ook klein. Wij kunnen ons niet voorstellen dat onze zuiderburen niet ‘fier’ zijn op hun werk.

Deadline 15 juni

De sluitingsdatum voor het insturen van projecten is onveranderd 15 juni 2022. En alle inzenders worden sowieso uitgenodigd om gratis aanwezig te zijn bij de feestelijke uitreiking van de Sign+ Awards op 4 oktober 2022 in Musis Arnhem. Dat alleen al is reden genoeg om een project in te sturen. Zorg dat je er bij bent!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.