Signnieuws

Montagebedrijf PRsigning in Teuge wordt door signbedrijven vaak ingezet om te ondersteunen in de uitvoering van een project. “Veel signmakers hebben jonge monteurs in dienst en waarderen het als er ervaren mensen meelopen.”

Het montagebedrijf verzorgt vaak de assemblage van producten. Foto’s: Lisa Petersen

Technische montage is de specialiteit van PRsigning in Teuge. Het allround montagebedrijf verzorgt dagelijks het eindtraject van projecten in lichtreclame, bewegwijzering, gevelreclame, wegmarkering, beletteringen, spandoeken, folie en Airtex. “We doen qua montage eigenlijk alles op reclamegebied, behalve carwrapping”, vertelt Peter Roetgerink, oprichter en naamgever van het bedrijf. “Vooral grotere projecten, waarbij planning, assemblage, montage en oplevering bij ons komt te liggen. Altijd in opdracht van een signbedrijf.”

Team

Het bedrijf bestaat inmiddels zeven jaar en wordt naast Roetgerink gevormd door zijn echtgenote Rox Roetgerink-Raben en Lisa Petersen. Daarnaast wordt, afhankelijk van de opdrachten, gebruikgemaakt van een flexibele schil aan freelancers. Peter: “We werken met een vast team van zeven zzp’ers die voldoen aan onze kwaliteitsnormen.”

Het team van PRsigning, met rechts Peter en Rox Roetgerink en links Lisa Petersen.

Plannen

Eind september is het echtpaar verhuisd naar Teuge, met een ruime werkplaats achter het huis om assemblagewerkzaamheden uit te voeren. Plannen voor de toekomst zijn er volop. “We willen nog een vrachtwagen met kraan aanschaffen om opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen. Zo houden we transport en montage op hoogtes in eigen beheer.”

In Sign+ Magazine nummer 8 een uitgebreide reportage over deze montagespecialisten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.