Signnieuws

BrightSign LLC, specialist in mediaspelers voor digitale bewegwijzering, heeft zijn digitale in-venue-platform geoptimaliseerd op BrightSign’s XD- en XT-mediaspelers.

Het volledig aanpasbare platform van Publicis Sapient is ontwikkeld om de ervaring op locatie mogelijk te maken. Het biedt mogelijkheden voor digital signagebeheer met realtime analyses en A/B-testmogelijkheden. Al meer dan een decennium maakt Premise datagestuurde ervaringen mogelijk op digitale menuborden, zelfbedieningskiosken en eindeloze gangpadtoepassingen – waardoor organisaties van elke omvang de juiste boodschap aan de juiste klant op het juiste moment, elke keer weer kunnen overbrengen.

Flexibiliteit

“De kracht van Premise ligt in de flexibiliteit om datagestuurde, contextuele en gepersonaliseerde klantervaringen in realtime te leveren”, zegt Jackie Walker, Capability Lead for Premise bij Publicis Sapient. “Om deze ervaringen naadloos te kunnen leveren, hebben we de allerbeste hardware nodig. Het optimaliseren van ons ecosysteem op de mediaspelers van BrightSign zorgt voor een hoogwaardige klantervaring en betrouwbare, realtime levering van inhoud.”

Data-integratie

Real-time data-integratie is een belangrijk element van hoe bedrijven zoals snelle restaurants, hotels en retailers gepersonaliseerde klantervaringen bieden. De Covid-19-pandemie heeft deze eis verder versneld naarmate bedrijven zich aanpassen aan veranderingen in consumentengedrag en een grotere digitale acceptatie. Premise biedt tools om intelligentie in de klantervaring op locatie in te bouwen.

Vereenvoudigen

De mediaspelers van BrightSign vereenvoudigen de distributie van inhoud naar verschillende eindpunten om ervoor te zorgen dat bedrijven in realtime gepersonaliseerde klantervaringen kunnen bieden. “Premise stelt een nieuwe norm voor hoe bedrijven gegevens kunnen synthetiseren om de klantervaring te verrijken”, aldus Jeff Hastings, CEO van BrightSign. “We zijn verheugd om onze samenwerking met Publicis Sapient nog verder te versterken als de voorkeursleverancier van mediaspelers voor het Premise-platform.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.