Signnieuws

SAi biedt gecertificeerde stuurprogramma’s aan voor de nieuwe HP 700 en 800 latexprinters. De Flexi software is aangepast aan de nieuwe functies van de printers.

SAi biedt nu gecertificeerde stuurprogramma’s aan voor de nieuwe HP 700 en 800 latexprinters.

Met de Flexi RIP-, ontwerp-, en printsoftware van SAi kunnen gebruikers de nieuwe functies van de HP-printers volledig benutten, inclusief meerlaags printen, laat Sai weten. SAi Flexi zal gelaagde pdf-bestanden opsplitsen in aparte pagina’s om af te drukken. Met een geïntegreerde HP online mediabibliotheek kunnen gebruikers de nieuwste media en printmodi rechtstreeks naar hun printer bekijken en downloaden, die automatisch wordt gesynchroniseerd met Flexi, waardoor een naadloze workflow ontstaat.

Printen met wit

Naast geavanceerde workflowfuncties ondersteunt SAi Flexi het printen van lagen met witte inkt. Gebruikers kunnen bepalen hoe witte inkt wordt afgedrukt in zowel de functies Flexi Design als Flexi RIP Production Manager. Met de mogelijkheid om vooraf een voorbeeld van het witte kanaal te bekijken, besparen gebruikers RIP- en printtijd en voorkomen ze verspilling, aldus Sai.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.