Signnieuws

Een inspirerende middag vol tips om (extra) succesvol te zijn in turbulente tijden.’ Dat staat centraal tijdens een webinar van FlyerAlarm op 9 maart.

“Met een vleug humor leert de middag hoe je op termijn altijd weer wind meekrijgt”, aldus FlyerAlarm. Inspiratie komt van twee keynotespreker. De eerste is Jos Burgers, auteur van ‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’. “Hij ziet de klant als reddingboei en voor je het weet zie jij dat ook.”

Kunst

De tweede spreker is Maarten Timmerman-Zubani. FlyerAlarm: “Hij is een geen-man-overboord zeeman, die ons de kunst van het drijven leert. Tot slot als afsluiter: het ondernemerspanel waar gepeperde ceo’s pittige stellingen met hun eigen ervaringen kruisen. Interactief met de zaal.”

Andere sprekers

Andere sprekers zijn Jasmijn Rijcken (pionier van nieuwe marketing, tevens host van dit event), Bart-Jan Manten (ceo van delicatessenmerk Neolea) en Arjan van Zuylen (ceo en mede-eigenaar sierradenmerk Ti Sento Milano).

Livestream & backstage

Het webinar is op dinsdag 9 maart van 13.30 tot 16.30 uur, live vanuit de studio van het Tobacco Theater in Amsterdam. De studio biedt ruimte aan een beperkt aantal gasten tijdens het live-webinar.

Livestream kaarten: 99 euro excl. btw. Exclusieve backstage VIP kaarten: 299 euro, excl. BTW. Aanmelden kan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.