Signnieuws

SI’BON organiseert op donderdag 9 september, samen met enkele aangesloten leveranciers, het Sign Buitenevent 2021. Locatie: de Waddenzee en Ameland.

Bij SI’BON aangesloten bedrijven kunnen elkaar begin september in een ongedwongen sfeer ontmoeten op en rond het Waddeneiland Ameland. Alles speelt zich grotendeels af in de open lucht, zodat dit geen bezwaar hoeft te zijn om met een grote groep collega’s bij elkaar te komen.

Pier van Holwerd

Het programma begint om 12.00 uur en eindigt om 20.00 uur op de pier van Holwerd, in het noorden van Friesland. Zoals gebruikelijk bij het buitenevent van SI’BON, is er een semi-sportief programma samengesteld en wordt ook de inwendige mens goed verzorgd. Het begint direct al met een lunch aan boord tijdens de overtocht naar Ameland en aan het einde van de dag tijdens de terugtocht met een buffet.

Op Ameland wordt voor het lokale transport gebruikgemaakt van fietsen. Als activiteiten staan verder op het programma: strandzeilen, in de branding raften en eventueel boogschieten. Later, bij eb, is er de mogelijkheid om een stuk op het wad te lopen. Op de terugweg kunnen zeehonden worden gespot, terwijl op de boot een uitgebreid buffet wordt geserveerd.

Kosten

Door de bijdrage van een tiental aangesloten leveranciers (IP Lichtreclame, Spandex, SloanLed,, Merk Display, Probo, Vink, Printable, Glasfolie Suncontrol, DeltaSign en Screenproducts) zijn de kosten voor deze dag relatief laag. Aangesloten signbedrijven betalen 65 euro per persoon, aangesloten leveranciers 95 euro. Dat is inclusief consumpties, lunch en diner.

Aanmelden

Bij SI’BON aangesloten bedrijven (maximaal drie deelnemers per bedrijf) kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@sibon.nl onder vermelding van de bedrijfsnaam en de namen van de deelnemers.

Programma

  • 12.00 uur – Ontvangst op de Robbenboot m.s. Ameland in Holwerd met koffie/thee met Amelander steur.
  • 12.30 uur – Iedereen aan boord en vertrek richting Ameland. Tijdens de oversteek naar Ameland wordt een lunch in buffetvorm aangeboden. Op het eiland krijgt iedereen een fiets om op een gezellige manier dit Waddeneiland te ontdekken. De finish van de rit is op Beach Ameland.

    Op Beach Ameland is er gelegenheid om een paar uur semi-sportief bezig te zijn. Men kan daar raften (met een rubberboot in de branding), strandzeilen (dat kan hard gaan) of meer relaxed actief zijn met boogschieten.
  • 17.30 uur – Verzamelen op de dijk bij de Pietje Miedeweg waar, onder begeleiding van wadloopgidsen, het wad kan worden verkend.
  • 18.30 uur – Terug op de Robbenboot, die klaar ligt voor vertrek richting de zeehonden. Tijdens deze tocht staat een driegangen buffet klaar, uiteraard met een ijsdessert. Onderweg wordt een zandplaat gepasseerd waar zeehonden liggen te luieren.
  • 20.00 uur – Aankomst bij de pier van Holwerd.

Het is raadzaam om voor het wadlopen en het raften extra schoenen en kleding mee te nemen. De minimale deelname voor doorgang is vijftig personen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.